aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Ψάχνουν τη λύση στην καθοδική πορεία

Νέα Σαλαμίνα: Ψάχνουν τη λύση στην καθοδική πορεία

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η νέα ήττα της Νέας Σαλαμίνας, αυτή τη φορά από την Ένωση, τη βάζει σε μπελάδες όσον αφορά στην παραμονή στην Κατηγορία. Ήταν η τέταρτη ήττα της ομάδας στους πέντε τελευταίους αγώνες, κάτι το οποίο έφερε την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της.
Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, με σκοπό όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, «να επισημάνουν στους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό σε πόσο μεγάλη ομάδα παίζουν». Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι οπαδοί ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές τους να δίνουν τα πάντα σε κάθε αγώνα, ενώ τους έκαναν ξεκάθαρο ότι η στήριξη των ιδίων πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια στην προσφυγική ομάδα, η χθεσινή συνάντηση διοίκησης και προπονητή, στην οποία τέθηκε επί τάπητος η απογοητευτική εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Οι ερυθρόλευκοι τηρούν σιγήν ιχθύος, προς το παρόν τουλάχιστον, και οποιεσδήποτε (τυχόν) εξελίξεις αναμένεται να ανακοινωθούν.

Αυτό που προέχει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι η ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της και να πάρει θετικά αποτελέσματα που απαιτούνται ώστε να παραμείνει στην Κατηγορία και τη νέα χρονιά. Εκτός αυτού ακολουθεί αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΛ την Τετάρτη, θεσμός για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι δεν έκρυψαν πως θέλουν να φθάσουν μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ