aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: «Πληρώσαμε 10.000 ευρώ πρόστιμα και είναι ακόμα η αρχή»

Νέα Σαλαμίνα: «Πληρώσαμε 10.000 ευρώ πρόστιμα και είναι ακόμα η αρχή»

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ, που πλήρωσε εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών της. Οι ερυθρόλευκοι καλούν τον κόσμος τους να συνεχίσει να στηρίζει με την παρουσία του την ομάδα του στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και να δείχνει αυτοσυγκράτηση σε κάθε περίπτωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ επιθυμεί να απευθύνει δημόσια κάποιους προβληματισμούς αλλά και διαχρονικές θέσεις του προς τους φίλους / ες του Σωματείου μας, ζητώντας τη συμβολή τους για επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Το Σωματείο μας έχει κληθεί να πληρώσει πέραν των 10 000 ευρώ σε πρόστιμα μετά από παραπομπές με καταγγελίες για επεισόδια ή αντιαθλητικές συμπεριφορές, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο που ουσιαστικά τώρα έχει ξεκινήσει. Το ΔΣ θέλει να επαναβεβαιώσει ότι τα ιδανικά μας διέπονται από τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και της ευπρεπούς συμπεριφοράς.

Κατανοούμε ότι σε ένα παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις και εντάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούμε ξεσπάσματα ή απρεπείς συμπεριφορές, καθώς είναι ξένες προς το Σωματείο μας. Καλούμε όλον τον κόσμο μας να συνεχίσει να στηρίζει με την παρουσία του την ομάδα μας μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και να δείχνει αυτοσυγκράτηση σε κάθε περίπτωση.

Οι υποστηρικτές / κτριες του Σωματείου μας έζησαν από πρώτο χέρι πόσες θυσίες χρειάστηκε να γίνουν για να έρθουμε σε οικονομική σταθερότητα και επίσης γνωρίζουν ότι οι μόνες πηγές εσόδων μας είναι οι οικονομικές εισφορές των αγνών Σαλαμιναίων και των χορηγών μας.

Είναι λοιπόν κρίμα, άδικο αλλά συνάμα και απαράδεκτο να καλούμαστε να πληρώσουμε χρήματα για καταγγελίες και καλούμε όλους / ες να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που στηρίζει με την παρουσία του την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη ποδοσφαιρική περίοδο και είμαστε σίγουροι ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ