aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΝέα Σαλαμίνα-Άρης: Παίρνουν… μέτρα ασφαλείας

Νέα Σαλαμίνα-Άρης: Παίρνουν… μέτρα ασφαλείας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα πλέι άουτ αρχίζουν σήμερα από το «Αμμόχωστος» με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Άρη (17:00, Cytavision Sports 2). Στόχος της γηπεδούχου είναι να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες του βυθού. Όσο για τον φιλοξενούμενο, με τρίποντο είτε θα κρατήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη Δόξα είτε θα την αυξήσει και θα αισθάνεται σημαντικά πιο ασφαλής.

Λίγες ημέρες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη, οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν υπό την ευθύνη του υπηρεσιακού προπονητή, Κωνσταντίνου Μηνά. Εκτός πλάνου βρίσκεται ο τιμωρημένος Λουσιάνο Μπεμπέ και ο Νικόλας Εγγλέζου (ίωση). Επίσης, δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Εμιλιάνο Φούσκο (είναι στην αποστολή), ο οποίος περνά δύσκολες οικογενειακές στιγμές.

«Ο πρόεδρος, Πάρης Ανδρέου, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλο το οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου εκφράζουν τη συμπαράσταση και τη στήριξη στον Εμιλιάνο, με την ευχή να ξεπεραστεί ανώδυνα και σύντομα η δυσκολία που παρουσιάστηκε σε άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Βάσει της διαφοροποίησης της τεχνικής ηγεσίας και της κακής εμφάνισης που προηγήθηκε, γρίφος θεωρείται το αρχικό σχήμα. Σύμφωνα όμως με τα πεπραγμένα των προπονήσεων, είναι πιθανή η ακόλουθη ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-5-1: Τερματοφύλακας ο Μιχαήλ, αμυντικοί οι Τσαμπούρης, Γκράσι, Κούσουλος, Τσίνα, ανασταλτικοί χαφ οι Σκοπελίτης και Ντούντου, επιτελικός ένας εκ των Τσούριουριτς και Μπρίζιντο και επιθετικοί οι Κολοκούδιας, Μάατσι (ακραίοι) και Μακρίεφ (κορυφή).

Στον αντίποδα, ο Νικόλας Μαρτίδης δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Βασίλη Σκούρτη. Ο Κύπριος προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μαραγκουδάκη στην κορυφή, τοποθετώντας τον Μηνά Αντωνίου σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να αγωνιστεί ο τελευταίος στην αιχμή του δόρατος.

Με 4-5-1 θα παρατάξει την ομάδα της Λεμεσού ο Μαρτίδης και οι πιθανοί εκλεκτοί του είναι οι ακόλουθοι: Τερματοφύλακας ο Γιαννακόπουλος, αμυντικοί οι Ράσμους, Ευσταθίου, Αλβάρεθ και Ράντου, ανασταλτικοί χαφ οι Παχίπης και Αουρέλιο, επιτελικός ο Μάρτινς και επιθετικοί οι Γιούσεφ, Αντωνίου (ακραίοι) και Μαραγκουδάκης (κορυφή).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ