aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε Μηνά

Νέα Σαλαμίνα: Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε Μηνά

Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Μηνά η Νέα Σαλαμίνα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Ο Κύπριος τεχνικός ανέλαβε σε δύσκολες συνθήκες και ανάλωσε το άπαν των δυνατότητων του για να βοηθήσει, όπως αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι, και η προσπάθεια του αναγνωρίζεται.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον προπονητή Κωνσταντίνο Μηνά που σε δύσκολες συνθήκες ανέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο και ανάλωσε το άπαν των δυνατοτήτων του για να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους του.

Το ΔΣ αναγνωρίζει την προσπάθεια τόσο του Κωνσταντίνου, όσο και όλης της προπονητικής ομάδας που τον πλαισίωνε και τους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας σε δύσκολες αγωνσιτικές συνθήκες.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο Μηνά, Αντριέν Χ’’ Αλεξάνδρου και Αριέν Μπεκιάι καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ