aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜεσαία γραμμή σε ταλαιπωρία

Μεσαία γραμμή σε ταλαιπωρία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Εουτζέν Νεαγκόε αμφιταλαντεύεται σχεδόν για τη μισή ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνας. Το συμπέρασμα προκύπτει από τις επιλογές του στα ματς απέναντι σε Απόλλωνα (0-3), Ανόρθωση (0-0) και ΑΠΟΕΛ (0-4).

Ο Ρουμάνος τεχνικός εμπιστεύτηκε έξι ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα των τριών παιχνιδιών. Τον τερματοφύλακα Βεσελόφσκι, τον δεξιό μπακ Τσαμπούρη, τον αριστερό μπακ Τσίνα, τον ανασταλτικό χαφ Σκοπελίτη, τον αριστερό εξτρέμ Μάατσι και τον σέντερ φορ Μακρίεφ. Επίσης, για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, ο Κωνσταντίνου επιλέγηκε στα δύο τελευταία ματς, ενώ ο Πεδρίτο άρχισε απέναντι στους κυανόλευκους της Λεμεσού.

Από εκεί και πέρα, η μεσαία γραμμή «ταλαιπωρεί» την τεχνική ηγεσία. Καταρχάς ο Σκοπελίτης είχε τρεις διαφορετικούς παρτενέρ σε κάθε έναρξη των αγώνων. Τον Τσούριουριτς, τον Κούσουλο και τον Νεάγκου.

Επίσης, από μία φορά επωμίστηκαν τον ρόλο του επιτελικού οι Μπεμπέ, Τσούριουριτς και Αβελάιρας. Παρόμοια, όμως, είναι η κατάσταση στο κέντρο της άμυνας, καθώς χρησιμοποιήθηκαν τρία διαφορετικά δίδυμα: Τσινκουίνι-Γκράσι, Γκράσι-Άντονιτς, Άντονιτς-Κούσουλος.

Καταληκτικά, είναι προφανές ότι ο Νεαγκόε ψάχνει ακόμα τα πρόσωπα του κέντρου και της άμυνας, που θα έχουν καλύτερη χημεία μεταξύ τους, για να βοηθήσουν τη Νέα Σαλαμίνα να λειτουργήσει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όσο πιο γρήγορα βρει την απάντηση, τόσο το καλύτερο για την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ