aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜε πόλο έλξης τους νεοφερμένους

Με πόλο έλξης τους νεοφερμένους

Ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Νέας Σαλαμίνας, αναμένεται να εκδηλωθεί σήμερα στο «Αμμόχωστος». Οι μετεγγραφικές κινήσεις ικανοποίησαν τους φίλους των ερυθρόλευκων, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» τους στη σημερινή «ανοικτή» προπόνηση.

Πόλο έλξης θα αποτελέσουν κατά κύριο λόγο ο Ματίας Αβελάιρας και κατά δεύτερο ο Νασίρ Μάατσι, ενώ και οι άλλοι έξι νεοαποκτηθέντες αναμένεται να τύχουν θερμής υποδοχής. Αυτοί είναι οι Ίσλι Χίντι, Γκόραν Άντονιτς, Νταβίντε Γκράσι, Σάββας Τσαμπούρης, Δημήτρης Φροξυλιάς και Γιώργος Κολοκούδιας. Από την παλιοσειρά, θα προπονηθούν για πρώτη φορά οι Ιβάν Τσούριουριτς και Ντίμιταρ Μακρίεφ.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 18:00 με φωτογράφηση και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών και του προπονητή, Εουτζέν Νεαγκόε. Θα ακολουθήσει ο αγιασμός, η παρουσίαση ακαδημίας και της ανδρικής ομάδας, καθώς και η ομιλία του Πάρη Ανδρέου και του Ρουμάνου τεχνικού. Στις 19:45 θα αρχίσει η προπόνηση η οποία θα περιλαμβάνει και δίτερμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ