aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜε Παρεκκλησιά αντί ΑΕΖ και Ομόνοια παρά Ανόρθωση

Με Παρεκκλησιά αντί ΑΕΖ και Ομόνοια παρά Ανόρθωση

Διαφοροποιήσεις προέκυψαν στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της Νέας Σαλαμίνας. Η διοίκηση των ερυθρόλευκων διαφοροποίησε το φιλικό με την ΑΕΖ το οποίο ήταν προγραμματισμένο για μεθαύριο στην Κυπερούντα όπου προετοιμάζεται η προσφυγική ομάδα.

Η κίνηση της ΑΕΖ να προγραμματίσει δύο φιλικά την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα την Παρασκευή (με Σαλαμίνα στις 18:30 και ΑΠΟΕΛ στις 18:45), δεν αντιμετωπίστηκε με θετικό μάτι από τους ερυθρόλευκους, καθώς επηρεάζεται το αγωνιστικό πλάνο του Εουτζέν Νεαγκόε. Έτσι, στις 18:00 την Παρασκευή, η Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει την Παρεκκλησιά.

Από και κει πέρα έγινε αντικατάσταση και στο φιλικό με την Ανόρθωση το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου. Με την δικαιολογία ότι το βαρωσιώτικο ντέρμπι θα διεξαχθεί τη 2η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην αναβολή του φιλικού και έτσι η Σαλαμίνα θα αγωνιστεί την ίδια μέρα με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ