aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜε αυτοπεποίθηση για το μεγάλο άλμα

Με αυτοπεποίθηση για το μεγάλο άλμα

Όλα άλλαξαν προς το καλύτερο στη Νέα Σαλαμίνα, με τον ερχομό του Στάικου Βεργέτη και την ευρεία νίκη (5-1) επί της ΑΕΖ. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, υπάρχει αυτοπεποίθηση και πίστη στις τάξεις της ομάδας ότι από εδώ και μπρος θα δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.

Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν τέλος στη μακρά περίοδο αφλογιστίας, βλέποντας τον Μάατσι να σημειώνει τέσσερα τέρματα στο Παφιακό και να σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ, παρέα με τον Σέρινταν της Ομόνοιας. Η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας ήταν επίσης βελτιωμένη, όμως υπάρχει ακόμη δρόμος για να καταστεί έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Όπως για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί. Η ομάδα της Αμμοχώστου προετοιμάζεται εντατικά, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη να μπλοκάρει τους ποιοτικούς επιθετικούς της αντιπάλου, αλλά και ικανή να σκοράρει. Οι προηγούμενες εντός έδρας αποτυχίες απέναντι σε διεκδικητές του τίτλου (0-3 από τον Απόλλωνα, 0-4 από τον ΑΠΟΕΛ), έχουν πεισμώσει τους ερυθρόλευκους για να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να κοντράρουν έναν μεγάλο αντίπαλο. Αν νικήσουν την ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος», τότε θα παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης 6άδας, από την οποία απέχουν δύο βαθμούς.

Η όγδοη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Νέα Σαλαμίνα, με 5 βαθμούς συγκομιδή, δεν είναι ούτε η χειρότερη των τελευταίων χρόνων, ούτε της στερεί τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί βαθμολογικά στη συνέχεια. Χρειάζεται ένα σπουδαίο τρίποντο και θα επιδιώξει να το πάρει στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ