aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚαζαμίας: «Οι στόχοι θα υλοποιηθούν»

Καζαμίας: «Οι στόχοι θα υλοποιηθούν»

Την άποψή του ότι η Νέα Σαλαμίνα δικαιούταν τη νίκη στο ματς της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ (0-1), εξέφρασε χθες ο Γιώργος Καζαμίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, είπε πως αρκεί η παραδοχή από πλευράς κιτρινοπρασίνων ότι πρώτη φορά φέτος δέχθηκαν τόση πίεση.

«Κρατούμε ότι ο προπονητής μας έδειξε πως ξέρει να διαβάζει καλά τους αντιπάλους. Όπως και το ότι αναπροσαρμόζει το πλάνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κρατάμε και την παρουσία του κόσμου. Έμεινε στις κερκίδες, χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές. Με αυτές τις εμφανίσεις δεν πρόκειται η ομάδα να μην υλοποιήσει τους στόχους της», τόνισε.

Ακολούθως, είπε ότι στο ματς με την ΑΕΛ (15/10) θα επιστρέψει ο Δημήτρης Φροξυλιάς και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας. «Την Πέμπτη (σ.σ.: αύριο) θα γίνουν εργομετρικά και το Σάββατο διευθετήθηκε φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Δερύνειας στην Πύλα. Θα βοηθήσει τους παίκτες και τον προπονητή να δοκιμάσει κάποια πράγματα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά η προσοχή μας είναι μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ», κατέληξε ο Γ. Καζαμίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ