aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Κανένας παίκτης δεν έχει χάσει τα χρήματά του»

«Κανένας παίκτης δεν έχει χάσει τα χρήματά του»

Πρόβλημα φαίνεται να προέκυψε στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, με τους ποδοσφαιριστές να είναι δυσαρεστημένοι από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές μισθών. Οι παίκτες της ομάδας της Αμμοχώστου δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους μήνες και αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Πάρης Ανδρέου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Άστρα 92.8.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: «Υπάρχει κάποια διαμαρτυρία ή ανησυχία από τους παίκτες ότι υπάρχουν οφειλές για τους μήνες Μάρτη-Απρίλη. Ήταν κάτι που προσπαθούσαμε και προσπαθούμε να πάρουμε τις χορηγίες για να τους δώσουμε ακόμα ένα μισθό πριν φύγουν για τις πατρίδες τους. Έχουμε χρήματα που έχουμε να πάρουμε από τον ΚΟΑ και ένα μεγάλο χορηγό, αλλά δεν μας έχουν καταβληθεί με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πληρώσουμε τους παίκτες».

Για την καθυστέρηση από πλευράς ΚΟΑ και χορηγών: «Δεν είναι θέμα που μπορώ να απαντήσω εγώ γιατί ο ΚΟΑ εδώ και ένα μήνα καθυστερεί, ούτε ότι ένας από τους χορηγούς για διάφορους νομικούς λόγους δεν μπορεί να μας καταβάλει έγκαιρα το ποσό. Κατανοώ την ανησυχία των παικτών αλλά και εμείς αναμένουμε τα χρήματα».

Για τις συναντήσεις που είχαν με τους παίκτες: «Έχουμε μιλήσει, κάθε μήνα τους δίνουμε κάποια ενημέρωση. Όταν δεν είναι κάποιοι χορηγοί τυπικοί έναντι του Σωματείου τότε ούτε εσύ μπορείς να είσαι τυπικός. Ο αγώνας που κάνουμε είναι τεράστιος αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Αυτό που έχουμε πει στους παίκτες είναι πως κανένας παίκτης τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχει χάσει τα χρήματά του. Παίκτες που έφυγαν είχαν πάρει μέχρι το τελευταίο σεντ. Η Νέα Σαλαμίνα δεν χρωστάει σε κανένα παλιό ποδοσφαιριστή της».

Για το αν θα απέχουν οι παίκτες από τις προπονήσεις: «Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Είχαν μια συνάντηση μεταξύ τους για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ