aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Καίγονται» για τους δικούς τους λόγους

«Καίγονται» για τους δικούς τους λόγους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας είναι το σημερινό ματς που θα γίνει στο Τσίρειο. Άρης και Νέα Σαλαμίνα θα ψάξουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ως στόχο την έκτη θέση και με πιθανή επιτυχία θα κάνουν βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και από την άλλη, οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς ώστε να απομακρυνθούν από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Νέα Σαλαμίνα, παρόλο που ηττήθηκε στο τελευταίο ματς από τον ΑΠΟΕΛ (0-1), παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα επιδιώξει να επανέλθει στις επιτυχίες. Μάλιστα, στο ενδεχόμενο που πάρει τη νίκη και ο Ερμής έχει απώλεια βαθμών με τη Δόξα, οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν για πρώτη φορά φέτος στην έκτη θέση.

Ο Βεργέτης, πέρα από τον τραυματία Πεδρίτο, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και είναι σε θέση να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου. Εκτός απροόπτου θα στηριχθεί στην ίδια ενδεκάδα που άρχισε τον προηγούμενο αγώνα στο ΓΣΠ.

Η ομάδα της Λεμεσού χρειάζεται άμεσα βαθμούς και η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Το σημερινό παιχνίδι φαντάζει δύσκολο, όμως οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Είναι ήδη χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θέλουν βαθμούς που θα τονώσουν και το ηθικό των ποδοσφαιριστών, που έχουν στόχο τη διατήρηση της ομάδας στην κατηγορία.

Πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι και οι πράσινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να καταθέσουν θέληση και πάθος για να πάρουν το τρίποντο. Ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ είδε την ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση να έχει καλή παρουσία, χωρίς όμως να έχει βαθμολογικό όφελος. Σήμερα αναμένει πως θα παρουσιάσουν και πάλι καλό πρόσωπο και θα συνδυαστεί η εμφάνισή τους με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ