aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΓνωριμία, προπόνηση και χρόνος συμμετοχής κόντρα στην πρώην

Γνωριμία, προπόνηση και χρόνος συμμετοχής κόντρα στην πρώην

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Νέας Σαλαμίνας έκανε προχθές ο Λουτσιάνο Μπεμπέ. Προηγουμένως, ο έμπειρος Βραζιλιάνος μέσος είχε και την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην ομάδα, ενώ συνομίλησε και με τον προπονητή των ερυθρόλευκων Εουτζέν Νεαγκόε, από τον οποίο θα λαμβάνει πλέον οδηγίες.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο αυριανό δυνατό φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος», ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής προκειμένου να διαπιστωθεί και ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Εν τω μεταξύ, σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στα μετεγγραφικά θέματα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Εουτζέν Νεαγκόε άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Άλεξ Κωνσταντίνου, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις στα δοκιμαστικά.

Η διοίκηση έχει καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή και αναμένει την απάντησή του, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι θετική. Εξελίξεις αναμένονται στην περίπτωση απόκτησης τερματοφύλακα, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Ίσλι Χίντι, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και αποχώρησε από την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ