aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΓια κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας

Για κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας καλεί τους φίλους και οπαδούς του σωματείου να στηρίξουν το λαχείο που κυκλοφόρησε αξίας 20 ευρώ για κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου καλεί τους φίλους και οπαδούς του σωματείου να στηρίξουν το λαχείο που κυκλοφόρησε αξίας 20 ευρώ για κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας. Στις 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρο μια τηλεόραση 42”.

Στόχος είναι χίλιοι φίλοι του σωματείου να προμηθευτούν το λαχνό για να μπορεί να καλυφθεί η μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών αλλά και τρέχουσες υποχρεώσεις.

Η ομάδα έχει καταφέρει να νοικοκυρέψει τα οικονομικά της αλλά μοναδικός οικονομικός αιμοδότης ήταν και παραμένει ο μεγάλος της κόσμος. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και ερυθρόλευκος κόσμος μπορούμε να πετύχουμε τους αγωνιστικούς και οικονομικούς μας στόχους.

Φίλε της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ