aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΕπιτυχής η συνάντηση στο νέο οίκημα των Σαλαμιναίων στο Παραλίμνι (pics)

Επιτυχής η συνάντηση στο νέο οίκημα των Σαλαμιναίων στο Παραλίμνι (pics)

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο νέο οίκημα των οργανωμένων οπαδών της Νέας Σαλαμίνας στο Παραλίμνι η πρώτη συνάντηση για προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με επικεφαλείς τους πρόεδρο Πάρη Αντρέου και αντιπρόεδρο Γιάννο Χρυσοστόμου, με τη συνοδεία των ποδοσφαιριστών Νεόφυτου Μιχαήλ, Γιώργου Κολοκούδια και Αντρέα Λεμέσιου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φίλους και οπαδούς της βαρωσιώτικης ομάδας και να ανταλλάξει απόψεις για ζητήματα που απασχολούν στο προσφυγικό σωματείο.

«Επιπλέον η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών μας είναι ένας τρόπος να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο μας κόσμο που τόσο πολύ τους αγκάλιασε και στήριξε διαχρονικά. Η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη μεταξύ των πολλών που έχουν οριστεί για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς έχει ήδη αποφασιστεί πως Δ.Σ. και ποδοσφαιριστές θα παρευρεθούν σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, με σκοπό τη γνωριμία με τους οπαδούς μας αλλά και όσο το δυνατόν μεγαλύτερης προώθησης των εισιτηρίων μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του συλλόγου.

«Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Πέμπτη στη Λευκωσία στο ξενοδοχείο Europa Plaza. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η πώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε και τις προσδοκίες που είχαμε θέσει εξ αρχής. Νέα Σαλαμίνα είσαι εσύ!», αναφέρεται κατακτητικά στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ