aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Επίθεση» Χρυσοστόμου σε Λευκαρίτη: «Παρουσιάζεται ως φωστήρας»

«Επίθεση» Χρυσοστόμου σε Λευκαρίτη: «Παρουσιάζεται ως φωστήρας»

Φραστική επίθεση κατά του Μάριου Λευκαρίτη από τον νέο πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Γιάννο Χρυσοστόμου, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM.

«Ο κ. Λευκαρίτης είναι επίτιμο μέλος της ομοσπονδίας και δεν έχει πατήσει ούτε σε μια συνεδρία. Παρουσιάζεται ως φωστήρας του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όταν υπάρχει ένα θέμα που κρίνει ο ίδιος, μιλά. Στα υπόλοιπα, δεν τοποθετείται. Θα πρέπει να τοποθετείται για όλα τα θέματα με την ίδια ξεκάθαρη άποψη. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί. Όταν υπάρχει μια άποψη, να υπάρχει και η διαφορετική για να βγάζει ο κόσμος τα δικά του συμπεράσματα. Θα μπορούσε να μας πει ο κ. Λευκαρίτης αν σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα το 1/5 καθορίζει τα πάντα».

Για το θέμα προπονητή και της ενίσχυσης: «Αυτοί που θα έχουν την ευθύνη, έχουν αρχίσει κάποιες επαφές. Ας αφήσουμε το χρόνο να κυλήσει και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Για τα όσα έγιναν την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Ήταν τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα που αν κάποιος θέλει να επικαλεστεί την αδικία, θα πρέπει να ανατρέξει στη χρονιά που ολοκληρώθηκε και στο τι έγινε με τη Νέα Σαλαμίνα. Στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν μόνο τα συμφέροντα».

Για τον Κύπρο Χριστοφόρου ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων: «Με τον υποβιβασμό έχουμε μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές και θα συναντηθούν με τη διοίκηση της ομάδας. Δεν υπάρχει κάτι που γνωρίζουμε εμείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ