aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔύσκολες εξετάσεις νούμερο 2

Δύσκολες εξετάσεις νούμερο 2

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η πρώτη εμπειρία της τρέχουσας σεζόν με ομάδα υψηλών στόχων, ήταν οδυνηρή για τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά το 0-3 από τον Απόλλωνα στην έδρα της, σήμερα θα δώσει τις δύσκολες εξετάσεις νούμερο 2. Θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση στο στοιχειωμένο γι’ αυτήν «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ελπίζει πως η ανώμαλη προσγείωση δεν θα έχει και δεύτερο μέρος.

Πάντως, σε σχέση με τον προηγούμενο αντίπαλό τους, υπάρχει ένα θετικό και ένα αρνητικό στοιχείο για τους ερυθρόλευκους. Από τη μια, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που υπερείχε σε επίπεδο ετοιμότητας λόγω Γιουρόπα Λιγκ, η Ανόρθωση θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς (λόγω αναβολής του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την 1η αγωνιστική). Από την άλλη, για τον ίδιο λόγο, δεν υπάρχει εικόνα από αγώνα της «Μεγάλης Κυρίας» πέραν των φιλικών, άρα σε μεγάλο βαθμό πρόκειται για άγνωστη ομάδα.

Ανεξαρτήτως όμως της ετοιμότητας και της δυναμικότητας της γηπεδούχου, ο Εουτζέν Νεαγκόε θέλει να δει βελτιωμένη τη Νέα Σαλαμίνα. Πέρα από τις οδηγίες και τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις, ευελπιστεί ότι θα τη δει καλύτερη και μέσω των αλλαγών που έχει υπόψη του.

Κύριος υποψήφιος για την πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα είναι ο Ματίας Αβελάιρας, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του Λουσιάνο Μπεμπέ. Από εκεί και πέρα, είναι πιθανόν να προτιμηθούν ένας εκ των Γιάννη Κούσουλου και Εμιλιάνο Φούσκο αντί του Ιβάν Τσούριουριτς, καθώς και ο Άλεξ Κωνσταντίνου αντί του Πεδρίτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ