aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔαμιανού: «Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα»

Δαμιανού: «Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα»

Κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει η Νέα Σαλαμίνα, όσο αφορά την παραμονή στην Κατηγορία, αν εκμεταλλευτεί την έδρα της, κάτι που δεν έκανε σήμερα, σύμφωνα με τον προπονητής της ομάδας Σάββα Δαμιανού. Σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΕΝΠ, ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως είνια λογικό να υπάρχει πίεση, την οποία όμως οι ερυθρόλευκοι θα διαχειριστούν με ηρεμία.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Δαμιανού:

Αρχικά είπε: «Σήμερα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με την γρήγορη αποβολή, θεωρώ ότι τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό να δεχθούμε μεγαλύτερη πίεση. Νομίζω ότι οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ήταν με το μέρος μας. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Προσπάθησαν να καλύψουν αυτό το κενό για μεγάλο διάστημα και νομίζω πως το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό. Δεν επέτρεψαν στην ΕΝΠ να κάνει τις ευκαιρίες που λογικά κάνεις σε ανάλογες περιπτώσεις. Πρέπει τώρα να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν υπήρξε θέμα κούρασης: «Αν η ΕΝΠ έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη θα σας έλεγα ότι είναι θέμα κούρασης. Παρόλα αυτά κρατούσαμε το υπέρ μας προβάδισμα. Είχε ευκαιρίες η ΕΝΠ, αλλά νομίζω θα είχε αυτές τις ευκαιρίες και αν δεν είμασταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Νομίζω ότι εμείς χάσαμε τι μεγαλύτερες ευκαιρίες».

Για την πίεση: « Όταν από τις οκτώ ομάδες πέφτουν οι τέσσερις είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Θα το διαχειριστούμε με ηρεμία και πιστεύω ότι εκμεταλλευόμενοι την έδρα μας, πράγμα που δεν έγινε σήμερα για διαφορετικούς λόγους, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ