aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Μπορεί να κάνει ανάλογη δουλειά»

«Μπορεί να κάνει ανάλογη δουλειά»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Μιχάλης Μελεμενής μίλησε στην «Goal News» σχετικά με την πρόσληψη του Στάικου Βεργέτη στη θέση του Εουτζέν Νεαγκόε. Εξήγησε το σκεπτικό της διοίκησης για την επιλογή της, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη ομιλία του Ελλαδίτη προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές.

«Θέλαμε να αντικαταστήσουμε τον κύριο Νεαγκόε με έναν νεαρό προπονητή, ο οποίος θα έχει πολλή όρεξη για δουλειά και για επιτυχίες», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο κύριος Βεργέτης πληροί τις προϋποθέσεις που θέσαμε, ενώ έδειξε έργο δημιουργώντας την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει ανάλογη δουλειά και στην ομάδα μας. Επίσης, ο ίδιος βλέπει τη Νέα Σαλαμίνα ως μια καλή ευκαιρία για να ακουστεί ξανά το όνομά του».

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στην προχθεσινή γνωριμία του νέου αφεντικού με τους παίκτες: «Στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές, τους ανέφερε ότι θα τους γνωρίσει καλύτερα μέσω των προπονήσεων και προέχει η νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΖ. Μετά τους είπε ότι θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη διακοπή του πρωταθλήματος (2-15/10) για να αξιολογήσει καλύτερα το έμψυχο δυναμικό, ενώ θα γίνουν και εργομετρικά τεστ. Προς το παρόν, έδωσε έμφαση στην ψυχολογία, τονίζοντας ότι παρά την κακή αρχή δεν τελείωσε τίποτα».

Τέλος, ο Μιχάλης Μελεμενής μας πληροφόρησε για τα αγωνιστικά νέα ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Ζακακίου, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο Παφιακό: «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό ο Γιώργος Κολοκούδιας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γαστροκνήμιο. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ ξεπέρασε το πρόβλημά του, ενώ θα απουσιάσει για ακόμη ένα παιχνίδι ο τιμωρημένος Δημήτρης Φροξυλιάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ