aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑρνητική τροπή, μα δεν τα βάφει μαύρα

Αρνητική τροπή, μα δεν τα βάφει μαύρα

Οι επαφές του Μάκη Παπαϊωάννου με κάποιους από τους βασικούς μετεγγραφικούς στόχους του, δεν εξελίχτηκαν θετικά. Έτσι, ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας επικεντρώθηκε σε άλλους ποδοσφαιριστές, στην προσπάθειά του να προχωρήσει το πλάνο ενίσχυσης.

Όπως είναι φυσικό, η αρνητική εξέλιξη καθυστερεί τον σχεδιασμό, ωστόσο δεν εκφράζεται ανησυχία από τη διοίκηση. Μέχρι τις 4 Ιουλίου που θα αρχίσει η προετοιμασία υπάρχει αρκετός χρόνος και είναι εφικτό να προκύψουν μετεγγραφές. Ακόμα και αν μείνουν δύο ή τρεις εκκρεμότητες με την έναρξη των προπονήσεων, δεν θα τα βάψουν μαύρα οι Αμμοχωστιανοί.

Άλλωστε, κάποιες από τις καλύτερες μετεγγραφές γίνονται προς το τέλος του καλοκαιριού, όταν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τον Ιούνιο φαντάζουν οικονομικά απλησίαστοι. Σε αυτό ποντάρει ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τη στελέχωση της Νέας Σαλαμίνας, κάνοντας υπομονή μέχρι να πετύχει συμφωνία με τους παίκτες που θα κριθούν κατάλληλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ