aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑντιπρόεδρος Νέας Σαλαμίνας για Φανιέρο: «Ο καθένας να δει την ομάδα του»

Αντιπρόεδρος Νέας Σαλαμίνας για Φανιέρο: «Ο καθένας να δει την ομάδα του»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Σαλαμίνα, με τον αντιπρόεδρο της Γιάννο Χρυσοστόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στον Super Sport fm, απάντησε στον πρόεδρο του Ερμή Λούκα Φανιέρο, που είχε δηλώσει ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει θέματα και δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων τόνισε ότι ο καθένας πρέπει να βλέπει την ομάδα του και να αφήνει στην κοινή γνώμη και τους δημοσιογράφους να κρίνουν.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Λούκα Φανιέρου: «Αν έβαζε επιθετικούς δεν θα μπορούσε η Νέα Σαλαμίνα να μας “τσιλλίσει”»

Όσα δήλωσε ο Γιάννος Χρυσοστόμου:

Αρχικά είπε: «Το ουσιαστικό είναι ότι η ομάδα έχει απεριόριστες δυνατότητες, το έδειξε και με την ΑΕΛ και με τον Ερμή. Είναι ένα θέμα να σταθεροποιηθούμε μακριά από απρόβλεπτα. Νομίζω τα παιδιά έχτισαν μια ισχυρή αυτοπεποίθηση. Σίγουρα η ομάδα είναι κουρασμένη από την αρχή της σεζόν, όμως είμαι αισιόδοξος ότι πλέον ξεπεράσαμε τις κάμψεις που είχαμε. Η ομάδα χτυπήθηκε από την πανδημία και έχασε βαθμούς λόγω αυτού του γεγονότος. Θα μπορούσε να ήταν στην εξάδα αν δεν τους έχανε, όμως όλα αυτά πλέον είναι υποθετικά. Η ομάδα έδειξε στα πρόσφατα παιχνίδια αρετές. Έχουμε ποιότητα και παίκτες υψηλού επιπέδου».

Για τις δηλώσεις του Λούκα Φανιέρου: «Ο καθένας να δει την ομάδα του, τι πάει λάθος. Πρώτα να βλέπουμε το σπίτι μας, να μην πέσει να μας πλακώσει. Η απόκρουση του Καϊκέ μπορεί και να βγει και η απόκρουση της χρονιά. Όπως το δει ο καθένας. Ας αφήσει την κοινή γνώμη και εσάς τους δημοσιογράφους να τα πείτε. Στο τέλος της ημέρας μετρά η συγκομιδή βαθμών και τα αποτελέσματα που φέρνεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ