aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑνεξεταστέα η Νέα Σαλαμίνα

Ανεξεταστέα η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ήττα από τον επίδοξο πρωταθλητή Απόλλωνα, ο οποίος βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας, δεν είναι μέγα πρόβλημα για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο τρόπος που ήρθε το 0–3 προψές στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, σηκώνει όμως προβληματισμό.

Σαφέστατα, τα λάθη των Λουσιάνο Μπεμπέ και Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, τα οποία επέφεραν το 0-2 μόλις στο 7ο λεπτό, επηρέασαν τους ερυθρόλευκους. Με την ψυχολογία στα τάρταρα, απέναντι σε δυνατό και έμπειρο αντίπαλο, το παιχνίδι δύσκολα μπορούσε να γυρίσει.

Ωστόσο, υπήρχε πολύς χρόνος για να αντιδράσει η Νέα Σαλαμίνα και αν μη τι άλλο, να ξεδιπλώσει αγωνιστικές αρετές. Όταν όμως σε κάποια στάδια του αγώνα οπισθοχώρησαν σκοπίμως οι κυανόλευκοι, φάνηκε ακόμη περισσότερο η ανετοιμότητα των γηπεδούχων, αφού δεν έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ό,τι καλό έκαναν προερχόταν περισσότερο από ατομικές ενέργειες και λιγότερο από συνολικές προσπάθειες, δείγμα του ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν «έδεσε» ακόμα.

Γι’ αυτό και ο Εουτζέν Νεαγκόε έχει μπόλικη δουλειά για το τοπικό ντέρμπι με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Απών θα είναι ο Δημήτρης Φροξυλιάς, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα επειδή χτύπησε τον Νούνο Λόπες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ