aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑνεβάζει αντοχές, βρίσκει ταυτότητα

Ανεβάζει αντοχές, βρίσκει ταυτότητα

Τις βάσεις για ένα σύνολο με αντοχές, ομοιογένεια και αγωνιστική ταυτότητα, θέλουν να βάλουν ο Εουτζέν Νεαγκόε και οι βοηθοί του στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της Νέας Σαλαμίνας που διεξάγεται από την περασμένη Τετάρτη στην Κυπερούντα και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Ιουλίου. Οι προπονήσεις είναι διπλές καθημερινά, ενώ στις 26 και 29 Ιουλίου, οι ερυθρόλευκοι θα αναμετρηθούν φιλικά με τον Ερμή και την ΑΕΖ αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά στην περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση, στο προσκήνιο παραμένουν τα ονόματα δύο 19χρονων, του δεξιού μπακ Μουσταφά Μπασάμ Γουαλίντ και του ανασταλτικού μέσου Μαχμούντ Σουανκί, οι οποίοι ανήκουν στη βελγική Λιρς. Επιπλέον, όπως ενημέρωσε χθες η ΚΟΠ, παραλήφθηκε το διεθνές πιστοποιητικό των Γκόραν Άντονιτς, Σάββα Τσαμπούρη και Δημήτρη Φροξυλιά, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στη δύναμη της Νέας Σαλαμίνας.

Σε ό,τι αφορά στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν που έληξε, μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι και τις 31 Ιουλίου για να το ανανεώσουν και να κρατήσουν τη θέση τους. Ακολούθως, όλες οι κενές θέσεις θα είναι διαθέσιμες στους ενδιαφερόμενους να αιτηθούν την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, όπως ενημέρωσαν οι ερυθρόλευκοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ