aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑναβάθμιση και ανασχεδιασμός σε θέματα επικοινωνίας

Αναβάθμιση και ανασχεδιασμός σε θέματα επικοινωνίας

Η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως γίνεται αναβάθμιση και ανασχεδιασμός της ιστοσελίδας του σωματείου σε μια προσπάθεια για ακόμη καλύτερη ενημέρωση.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνονται οι φίλοι της ομάδας μας πως στην προσπάθεια καλύτερης ενημέρωσης γίνεται αναβάθμιση και ανασχεδιασμός της ιστοσελίδας του σωματείου μας. Πριν τη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου η ιστοσελίδα θα είναι έτοιμη και πλήρως ενημερωμένη. Επίσης προχωρήσαμε στην αναβάθμιση όλως των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οι φίλοι και οπαδοί μας μπορούν να μας βρουν στο Facebook, Instagram, Twitter και YouTube με την επίσημη ονομασία “Nea Salamis Ammochostos A.C.”.

Τέλος, όσοι φίλοι μας βρίσκονται στο εξωτερικό και έχουν φωτογραφηθεί με το κασκόλ της ομάδας μας σε διάφορα στάδια και τοπία μπορούν να μας αποστέλλουν φωτογραφίες στο [email protected] για να τις δημοσιεύσουμε στο επίσημο ένθετο που θα υπάρχει στη νέα ιστοσελίδα. Το πιο πάνω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε πληροφορία ή εισήγηση ή παρατήρηση θέλετε να προωθηθεί προς το Δ.Σ.».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ