aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΆκουσε και έκανε πίσω

Άκουσε και έκανε πίσω

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Νέα Σαλαμίνα ψάχνει κεντρικούς αμυντικούς και η ΑΕΚ τής πρότεινε τον Εμίλ Νίνου, με τον οποίον θέλει να διακόψει τη συνεργασία της. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν σε συζητήσεις με τους κιτρινοπράσινους, ωστόσο ακούγοντας τις ετήσιες αποδοχές του Ρουμάνου έκαναν πίσω.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει ο Εουγκέν Νεαγκόε και μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο παραλίγο να συνεργαστούν. Ο προπονητής των Αμμοχωστιανών εργαζόταν τότε στον Άρη και έγιναν επαφές με τους Λαρνακείς για απόκτηση του Νίνου.

Όπως και να έχει, όμως, για την ώρα είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο Ρουμάνος προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, Μάκης Παπαϊωάννου, εξετάζουν άλλους σέντερ μπακ οι οποίοι έχουν προταθεί, με στόχο να καταλήξουν στους δύο εκλεκτούς. Σε περίπτωση, όμως, που δεν καρποφορήσει η προσπάθειά τους ίσως ν’ ανοίξουν ξανά το παράθυρο για τον Νίνου. Αρκεί φυσικά μέχρι τότε να ψάχνει ακόμα για ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ, οι οποίοι δεν κλήθηκαν για ανανέωση, ούτε ενημερώθηκαν ότι αποτελούν παρελθόν, περιμένουν την απόφαση του Νεαγκόε. Από αυτούς, εκτός από τον Σάλομον Γκράιμς, θα είναι έκπληξη αν υπάρχει κάποιος που να έχει πιθανότητες παραμονής στο έμψυχο δυναμικό της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ