aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑκόμα πιο έντονο το κυπριακό στοιχείο

Ακόμα πιο έντονο το κυπριακό στοιχείο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ένας από τους στόχους της Νέας Σαλαμίνας αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της, ήταν η ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου. Γι’ αυτό και οι τρεις από τις δέκα μετεγγραφές που έγιναν αφορούσαν συμπατριώτες μας.

Με αυτούς που παρέμειναν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που θα χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας αυξήθηκαν σημαντικά. Πρώτο απόκτημα για τη νέα σεζόν ήταν ο Δημήτρης Φροξυλιάς, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με το Παραλίμνι, παρά τον υποβιβασμό του στη λήξασα σεζόν.

Έπειτα αποκτήθηκε ο Γιώργος Κολοκούδιας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα και παρουσιάζεται πιο ώριμος από ποτέ. Τέλος, ο Άλεξ Κωνσταντίνου θέλει να επιστρέψει δυναμικά μετά την ατυχή σεζόν που είχε στη Δόξα λόγω τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, οι αποκαλύψεις της λήξασας σεζόν, Νεόφυτος Μιχαήλ και Ιωάννης Κούσουλος, είναι ακόμα πιο έμπειροι. Όσο για τον Κούλη Παύλου, ασφαλώς δεν χρειάζεται συστάσεις.

Σύνολο έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγές να τελειώσουν τη σεζόν με μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Από εκεί και πέρα, ο Χριστόφορος Χριστοφή θα περιμένει τις ευκαιρίες του, ενώ ο Στυλιανός Κωνσταντίνου θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας και δύσκολα θα απειλήσει τους Μιχαήλ και Βεσελόφσκι.

* Η Νέα Σαλαμίνα θα δώσει σήμερα φιλικό με τον Οθέλλο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του συλλόγου της Αθηένου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ