Η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της, ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Στόχος, δεν μπορεί να είναι άλλος από την άμεση επάνοδο στα «σαλόνια», εάν είναι δυνατόν έως πρωταθλήτρια.
Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν σήμερα (27/8) την απόκτηση του Γιώργου Παυλίδη. Ο 22χρονος μέσος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚμ ενώ ενήκει στην Ανόρθωση, με τους ερυθρόλευκους να τον εντάσσουν στο ρόστερ τους με τη μορφή δανεισμού.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Προγραμματισμού, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον 22χρονο Κύπριο μέσο ποδοσφαιριστή Γιώργο Παυλίδη, ο οποίος εντάσσεται στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση Αμμοχώστου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2025–2026», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ερυθρόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας», πρόσθεσε η διοίκηση των ερυθρόλευκων.
Εξάλλου, η Νέα Σαλαμίνα θα δώσει σήμερα το έκτο φιλικό παιχνίδια προετοιμασίας με αντίπαλο την Αγία Νάπα. Το ματς, που θα αρχίσει στις 18:30, θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αγίας Νάπας.














