«Να ξυπνήσει η διοίκηση, βαρεθήκαμε, απαράδεκτη συμπεριφορά από παίκτη μας»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Λευκωσίας πήραν θέση για όλα όσα συμβαίνουν στους μαυροπράσινους και την απόλυση του Φάντζιο Μπούις.

Αναλυτικά:

«Το τελευταίο διάστημα γίνονται πάρα πολλά. Η χθεσινή απόλυση μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους αφού είναι ξεκάθαρο ότι τον τελευταίο μήνα κάτι άλλαξε στην ομάδα μας. Δεν πρόκειται σήμερα να αναζητήσουμε περαιτέρω ευθύνες γιατί την Τετάρτη μας περιμένει ένας κουτσουρεμένος τελικός 33 λεπτών.

Αυτή την Τετάρτη, η οποία θα είναι όντως Μεγάλη, είναι η τελευταία ευκαιρία με ένα παιδί δικό μας (επιτέλους) στον πάγκο, να αντιστραφεί η κατάσταση και η μπάλα να γυρίσει στα δικά μας πόδια και πάλι.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους παίκτες μας να μπουν στο γήπεδο να τα δώσουν όλα και αν χρειαστεί να πεθάνουν για τη νίκη, ενώ η διοίκηση μας επιβάλλεται να ξυπνήσει. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο πλέον και σε αντίθετη περίπτωση η άμεση απόδοση ευθυνών τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι θα είναι μονόδρομος. Βαρεθήκαμε τα θα θα θα και τις μεγάλες, ανούσιες δηλώσεις. Την Τετάρτη περιμένουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πέραν από πρόσωπα και σε αυτόν μένουν όσοι ΘΕΛΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ και ΑΝΤΕΧΟΥΝ. Οι υπόλοιποι ας αποχωρήσουν κλείνοντας την πόρτα.

Υ.Γ.: Ήμασταν έτοιμοι σήμερα να αναφερθούμε σε συγκεκρίμενο συμβάν με ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ο οποίος στον χθεσινό αγώνα ξέφυγε και είχε απαράδεκτη συμπεριφορά εναντίoν του κόσμου της ομάδας μας αντι να σκύψει το κεφάλι και να πάει στα αποδυτήρια σιωπηλός αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν. Προς τιμήν του, προσωπικά ο ίδιος παίρνοντας την πρωτοβουλία απολογήθηκε σε αντιπρόσωπο του συνδέσμου μας και παραδέχτηκε το λάθος του.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931
Est.2004».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ