aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Μία σελίδα καθαρή, μακριά από στημένα παιχνίδια»

«Μία σελίδα καθαρή, μακριά από στημένα παιχνίδια»

Άλλες δύο ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζουν ότι τάσσονται ενάντια στα στημένα παιχνίδια και χαιρετίζουν την απόφαση που πήρε η ΚΟΠ για βαριές ποινές για τις ομάδες οι οποίες εμπλέκονται σε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Πρόκειται για την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου, δύο προσφυγικά σωματεία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕΕΚ: «Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας χαιρετίζει την αλλαγή τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, σε μια προσπάθεια εξάλειψης της χειραγώγησης αγώνων. Εμείς ως πιστοί οπαδοί των αρχών του τίμιου παιχνιδιού, θα στηρίξουμε κάθε τέτοια προσπάθεια».

H ανακοίνωση του Διγενή: «Το ΔΣ του Σωματείου εκφράζει την ικανοποίησή και την ευαρέσκεια του για τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΚΟΠ όσο αφορά τον τρόπο λειτουργίας της Β’ Κατηγορίας, αλλά κυρίως για τις αυστηρές ποινές που θα δέχονται τα σωματεία που εμπλέκονται με κόκκινους φακέλους σε προσυνεννοημένους αγώνες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τα σημερινά μέτρα, ανοίγει μια νέα σελίδα στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, μια σελίδα καθαρή και μακριά από στημένα και άλλες ασχήμιες… Θεωρούμε ότι τα μέτρα κινούνται στην σωστή κατεύθυνση και θα βοηθήσουν να επανέλθει η εμπιστοσύνη του κόσμου στο Κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ