aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜία αποχώρηση και μία σούπερ μετεγγραφή

Μία αποχώρηση και μία σούπερ μετεγγραφή

Μία αποχώρηση και μία μετεγγραφή στον Ακρίτα Χλώρακας. Και τι μετεγγραφή! Ο Νιγηριανός εξτρέμ Μανουέλ Οκόγιε, γνωστός από το πέρασμα του σε Πάφο και Άρη παλαιότερα, επέστρεψε στην Κύπρο αυτή τη φορά για λογαριασμό των πρασίνων της Πάφου.

«Η πιο κάτω φωτογραφία μας δείχνει πόσο μικρός είναι ο κόσμος και πως τα φέρνει η μοίρα. Οκόγιε και Ντε Κάμο, αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα το 2012-13 στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης εναντίον του Πανιωνίου και τώρα συμπαίκτες στον Ακρίτα. Η ομάδα μας εύχεται και στους δύο καλή χρονιά και πολλά γκολ», τονίζεται.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νικόλας Μπαλαμπανιδης αναχώρησε για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κέρασε καφεδάκι τους συμποδοσφαιριστές του ο μικρός πριν αποχωρήσει από την ομάδα. «Εμείς δεν έχουμε πάρα να ευχηθούμε στον Νικόλα ότι καλύτερο και να γνωρίζει ότι η δεύτερη του οικογένεια ο Ακρίτας θα τον περιμένει. Καλές επιτυχίες Νικόλα», αναφέρεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ