aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜια ανανεώση και ένα μετεγγραφικό «χτύπημα» ο Αχυρώνας

Μια ανανεώση και ένα μετεγγραφικό «χτύπημα» ο Αχυρώνας

Την ανανέωση του συμβολαίο του Γιοάν Τριμπό ανακοίνωσε ο Αχυρώνας Λιοπετρίου, αλλά και την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού Νταβίντ Μπιέλομπρκ, ο οποίος κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Οθέλλο Αθηαίνου.

Η ανακοίνωση του Αχυρώνα:

Διπλό μεταγραφικό κτύπημα σήμερα για τον Αχυρώνα Λιοπετρίου αφού κατάφερε να εντάξει στη δύναμή του δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Το Δ.Σ. του Αχυρώνα Λιοπετρίου συμφώνησε αρχικά με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Yoann Tribeau για συνέχιση της συνεργασίας τους αφού όπως είναι γνωστό ο Γάλλος άσος αγωνίστηκε και πέρσι στην ομάδα του Λιοπετρίου από τον Γενάρη και μετά, προσφέροντας ποιότητα και ουσία στην ομάδα και βοηθώντας την να πετύχει την άνετη παραμονή της στην Β’ Κατηγορία.

Tα καλά νέα συνεχίστηκαν αφού οι παράγοντες του Σωματείου κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του 23χρονου Σέρβου επιθετικού ύψους 1,90μ. David Bjelobrk που πέρσι αγωνιζόταν στον Οθέλλο Αθηαίνου αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος με το εκτόπισμα και την ποιότητα του θα δώσει λύσεις στα πλάνα του Πανίκου Κοσμά.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές στις τάξεις του ΑΧΥΡΩΝΑ και τους εύχεται μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από τραυματισμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ