aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜαρτίδης: «Ανοιχτός για συζήτηση με τον Άρη, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα»

Μαρτίδης: «Ανοιχτός για συζήτηση με τον Άρη, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα»

Ο προπονητής του Άρη, Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος τονίζει μέσω Facebook ότι είναι ελεύθερος να συζητήσει το μέλλον του με τη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αλλά και με οποιαδήποτε διοίκηση άλλης ομάδας τον προσεγγίσει.

Αναλυτικά: «Ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της, δυστυχώς όχι με το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Άρη Λεμεσού. Στο διάστημα που ανέλαβα, η ομάδα είχε απολογισμό 13 νίκες και 2 ισοπαλίες, που όμως δεν ήταν αρκετός για να μας χαρίσει την άνοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, το προσωπικό και τη διοίκηση, αλλά ιδιαίτερα τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους για την στήριξη και την συνεργασία που είχαμε μέχρι ακόμα και σήμερα. Τώρα με την καινούρια μέρα είμαι ανοιχτός για συζήτηση και συνεργασία με την καινούρια διοίκηση του Άρη Λεμεσού, καθώς επίσης και με οποιαδήποτε διοίκηση ομάδος. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ