aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚρατά 4+1 βασικούς παίκτες

Κρατά 4+1 βασικούς παίκτες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικοί φέτος στον Άρη είναι σίγουρο πως θα παραμείνουν και στη νέα σεζόν για να βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα συνεχίσουν και του χρόνου οι Μαραγκουδάκης, Μουλόπουλος, Ράντου και Νουρεντινόσκι, ενώ πολύ κοντά στο να συνεχίσει είναι και ο Πάγκαλος. Παράλληλα με αυτούς που θα συνεχίσουν, θα αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, ικανοί να φέρουν σε πέρας την αποστολή για επάνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τη συνάντηση που θα έχουν πρόεδρος και προπονητής. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως, ο Νίκος Παναγιώτου θα ηγηθεί της ομάδας στην προσπάθειά της για να επανέλθει στα «σαλόνια». Θα γίνει εκ βάθρων αναδιάρθρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για να βελτιωθούν κάποια πράγματα, που δε βοήθησαν στο να έχει καλή παρουσία ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Σταύρος Δημοσθένους είναι αποφασισμένος για τομές και μέτρα που θα καταστήσουν δυνατό το οικοδόμημα του Άρη σε όλους τους τομείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ