aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚουκούτσικας: «Ο πρώτος άφηνε 4.75 και ο ένατος 1.60»

Κουκούτσικας: «Ο πρώτος άφηνε 4.75 και ο ένατος 1.60»

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Οθέλλο και τον Ονήσιλο Σωτήρας βγήκε στην επιφάνεια η ενημέρωση από το σωματείο της Αθηαίνου πως υπήρξε περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα των δυο ομάδων.

Ο Γενικός διευθυντής του Οθέλλου Παναγιώτης Κουκούτσικας μιλώντας στον ACTIVE 107.4 και 102.5και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ανέφερε πως η κίνηση αυτή έγινε για να διαφυλαχτεί το κύρος του πρωταθλήματος: «Εμείς προχωρήσαμε σε ενημέρωση όλων των αρμοδίων αρχών γιατί έπρεπε να διαφυλάξουμε το κύρος του σωματείου μας καθώς και του πρωταθλήματός μας. Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του σωματείου που ασχολούνται με το στοίχημα, όταν έγινε η αλλαγή του διαιτητή στο παιχνίδι μας, υπήρξε έντονη αλλαγή στις τιμές της αναμέτρησης. Ο Οθέλλος είναι στην πρώτη θέση και άφηνε 4.75 για να κερδίσει και ο αντίπαλος μας για να κερδίσει, που είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας άφηνε 1.60.Το κρίναμε ως παράλογο και για αυτό έπρεπε να ενημερώσουμε τα αρμόδια όργανα για να ξέρουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ