aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Κώστα Λοΐζου σε ευχαριστούμε»

«Κώστα Λοΐζου σε ευχαριστούμε»

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ξυλοτύμβου γνωστοποιεί την αποχώρηση του Κώστα Λοΐζου και τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία.

Αναλυτικά:

«Όταν πριν από 2,5 χρόνια αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και θέσαμε κάποιους στόχους κανείς δεν πίστευε ότι η Ξυλοτύμβου θα έφτανε μέχρι εδώ που βρίσκεται σήμερα, αν και εσύ ήσουν σχεδόν σίγουρος. Κάναμε ένα χωριό περήφανο και δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο το χωριό βγήκε στους δρόμους για αυτή την ομάδα. Σίγουρα σε αυτή την πανέμορφη πορεία υπήρξαν και άλλοι λόγοι που βοήθησαν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας, οι οποίοι δεν μπορούν όμως να μειώσουν το σημαντικό έργο που έχεις επιτελέσεις.

Λάθη έγιναν και θα γίνονται, ειδικά από αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή και εύκολα κατακρίνονται. Κώστα Λοΐζου, ναι, για εμάς είσαι ο πιο επιτυχημένος Προπονητής που πέρασε από την ομάδα μας μέχρι σήμερα. Σου ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο στη συνέχεια και μακάρι κάποτε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Και πάλι σε ευχαριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ