aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑKOA: «Λύπη για τα στημένα στη Β’ Κατηγορία, θα συζητηθεί σε συνεδρία»

KOA: «Λύπη για τα στημένα στη Β’ Κατηγορία, θα συζητηθεί σε συνεδρία»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού τονίζει ότι μέσω ανακοίνωσης του παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία και θλίψη τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με την πρόσφατη αναστολή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και την αυξητική τάση της παραλαβής «ύποπτων φακέλων» από την UEFA (για το ίδιο πρωτάθλημα).

Ταυτόχρονα, ο ΚΟΑ παρατηρεί με λύπη ότι κάποιες παθογένειες που υφίστανται διαχρονικά και ταλανίζουν παράλληλα το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, εξακολουθούν να υπάρχουν και να ταλαιπωρούν το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Βρώμαγε από στήσιμο σε βαθμό αηδίας, αλλά πέρασε στο… ντούκου!

Ο πρόεδρος του Οργανισμού έχει έρθει σε επαφή με το ν πρόεδρο της ΚΟΠ και ενημερώθηκε για τα μέτρα που σχεδιάζει και θα εφαρμόσει η Ομοσπονδία.

Ο ΚΟΑ ενημερώνει επίσης, ότι ο πρόεδρος του έχει έλθει σε επαφή με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Οργανισμού, στον οποίο εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την όλη κατάσταση και αντάλλαξαν απόψεις για το όλο ζήτημα.

Κλείνοντας, ο ΚΟΑ επιθυμεί να ανακοινώσει ότι θα συζητήσει διεξοδικά το όλο θέμα στην επόμενη τακτική συνεδρία του Δ.Σ. την Τρίτη 16 Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ