aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΚατέθεσαν στην Αστυνομία οι παίκτες της Καρμιώτισσας

Κατέθεσαν στην Αστυνομία οι παίκτες της Καρμιώτισσας

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε Ανδρόνικος Ξιαρής. Ο γενικός γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας αποκάλυψε πως οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας του έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία πριν 3 εβδομάδες.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Την πρόθεση μου να παραιτηθώ την είχα εκφράσει στο συμβούλιο της περασμένης σεζόν. Η δύναμη μου δεν με παίρνει πλέον. Σε συμβούλια τα οποία εργάζεσαι εθελοντικά είναι δύσκολο για σένα, έχεις την δουλειά και την οικογένεια σου».

Για την Καρμιώτισσα: «Η απόφαση ήταν προειλημμένη, νιώθουμε και εμείς μια φόρτωση αυτή την στιγμή ότι το όνομα του σωματείου μας παίζει σε αυτά τα γεγονότα. Μας στεναχωρεί. Διαχρονικά εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για την εξυγίανση των στημένων παιχνιδιών, μας λείπει αφάνταστα αυτή η κατάσταση. Δεν αποδίδουν σε εμάς υπαιτιότητα ούτε στο αντίπαλο σωματείο αλλά είναι μία υποψία ότι παιχτήκαν κάποια λεφτά χωρίς να κερδίσει κάποιος ή να χάσει. Δεν ξέρω εγώ αυτά τα πράγματα. Πρέπει μέσω τις ανακαλύψεις της αστυνομίας να τα διαλευκάνουν. Οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας κλήθηκαν έδωσαν πριν τρεις εβδομάδες καταθέσεις και δεν υπήρχε κανένα σημείο στο οποίο υπήρχε πρόβλημα. Δεν υπήρχε τίποτε το μεμπτό, εκφράσαμε στην αστυνομία πως είμαστε στην διάθεση τους για το ότι θέλουν. Δεν μας ενόχλησαν ποτέ».

Για τους κόκκινους φακέλους που ήρθαν: «Για να είμαι ειλικρινείς, δεν μπορώ να πω ότι είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Σίγουρα κάποια αποτελέσματα είναι κάπως παράξενα, συμβαίνουν και σε πιο ψηλό επίπεδο. Φαίνονται σε όλους ότι κάποια αποτελέσματα είναι παράξενα. Δεν μπορείς να αποδείξεις από την στιγμή που ένα παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό. Είναι δύσκολο».

Για το πόσο ρόλο η φημολογία στην απόφαση του να παραιτηθεί: «Σίγουρα νιώθεις κάπως πιο έντονα. Τα πράγματα δεν με αντιπροσωπεύουν, κάπου νιώθω ότι βρίσκομαι σε λάθος χώρο και καλύτερα να ήμουν στο σπίτι μου όπως το είχε προαποφασίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ