aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαταγγελία σε ΚΟΠ και Αρχή Στοιχημάτων για ύποπτη δραστηριότητα

Καταγγελία σε ΚΟΠ και Αρχή Στοιχημάτων για ύποπτη δραστηριότητα

Σε καταγγελία στην ΚΟΠ και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα μεταξύ του Οθέλλου και του Ονήσιλλου Σωτήρας προχώρησε η ομάδα της Αθηαίνου.

Η σχετική καταγγελία του Οθέλλου

«Σύμφωνα με την καταγγελία όλα άρχισαν να συμβαίνουν μετά την αλλαγή του διαιτητή του σημερινού αγώνα. Συγκεκριμένα αρχικά είχε οριστεί ο…. ο οποίος κατάγεται και διαμένει στη Σωτήρα. Στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον…. ο οποίος διαμένει στο Λιοπέτρι, χωριό που απέχει δεκάδες…. μέτρα μακριά από τη Σωτήρα.

Μετά την αλλαγή του διαιτητή άρχισε να παρατηρείται έντονη δραστηριότητα στο στοιχημα για τον αγώνα μας με αποτέλεσμα οι πλείστες εταιρείες να τον αφαιρέσουν. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η νίκη του ΟΘΕΛΛΟΥ προσφερόταν στα €4.75 και η νίκη του Ονήσιλλου στο €1.60.

Να αγωνίζεται δηλαδή η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος στην έδρα της με τον 9ο στην βαθμολογία και να δίνεται ως φαβορί ο 9ος.

Ως Οθέλλος ζούμε το όνειρο μας και ελπίζουμε δουλεύοντας μέσα σε αντίξοες συνθήκες από κάθε πλευρά λόγο της πανδημίας και των συνεπειών της για την άνοδο μας στην Α κατηγορία. Για κανένα λόγο και για κανένα ποσό δεν διαπραγματευόμαστε αυτό το όνειρο.

Ενημερώσαμε σχετικά την ΚΟΠ και βάλαμε κάποια αιτήματα για προστασία τόσο της ομάδας μας αλλά και του κύρους του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε να διαψεύσουν οι πληροφορίες μας».

Αφαιρέθηκαν ονόματα για νομικούς λόγους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ