aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαταδικάζει ο Ολυμπιακός (ανακοίνωση)

Καταδικάζει ο Ολυμπιακός (ανακοίνωση)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού καταδικάζει απερίφραστα τη βομβιστική επίθεση η οποία διενεργήθηκε στα γραφεία της εταιρείας Μινέρβα στη Λεμεσό, με πιθανοφανές στόχο στον Κώστα Κουτσοκούμνη, πρόεδρο της ΚΟΠ.

Αυτού του είδους ενέργειες δεν περιποιούν τιμή για το κυπριακό ποδόσφαιρο και οφείλουν να προβληματίσουν τα μέλη της ομοσπονδίας, αλλά και την Πολιτεία για την τροπή που λαμβάνουν τα τεκταινόμενα στο χώρο.

Οι πρακτικές της τρομοκρατίας και των βομβιστικών επιθέσεων παραπέμπουν σε άλλες εποχές και δεδομένα, και οφείλουν, με ευθύνη της πολιτείας και των αρμόδιων οργάνων να παταχθούν το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να καλέσει την πολιτεία για άλλη μια φορά όπως προβεί άμεσα σε εκείνες τις ενέργειες για απομόνωση και απομάκρυνση όλων των εγκληματικών και κακοποιών στοιχείων, αλλά και ανθρώπων του υποκόσμου από τον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ