aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΒαρύτητα στην ψυχολογία

Βαρύτητα στην ψυχολογία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε συναγερμό βρίσκονται άπαντες στην Καρμιώτισσα, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ερμή. Οι άνθρωποι της ομάδας των Πολεμιδιών έχουν πέσει με τα μούτρα στο ψυχολογικό ντοπάρισμα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει εισέλθει σε μια κρίσιμη καμπή και κάθε απώλεια θα είναι καθοριστική.

Το ματς με τον Ερμή είναι σημαντικό και ο στόχος είναι η νίκη. Αν η ομάδα του Λιάσου Λουκά πάρει το τρίποντο, το Σάββατο, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Θα επιστρέψει ο Γουίλερ, που δεν αγωνίστηκε με τον Εθνικό, όμως θα είναι εκτός ο Βοσκανιάν λόγω καρτών. Ο Όστοϊτς και ο Λακόμπε θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στις άλλες θέσεις θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν στον προηγούμενο αγώνα. Στους Μανογιάν, Αντάμοβιτς, Βαττή, Πόλιανετς και Όρντος ποντάρει η Καρμιώτισσα για το σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ