aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤοποθέτηση παικτών Καρμιώτισσας: «Είμαστε σοκαρισμένοι…»

Τοποθέτηση παικτών Καρμιώτισσας: «Είμαστε σοκαρισμένοι…»

Απογοητευμένοι για τη σύλληψη του συμπαίκτη τους και την αντιμετώπιση που έτυχε δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας. Με γραπτή δήλωσή τους τονίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών και ότι ο τρόπος που ενέργησαν κάποιοι αμαύρωσε ανεπανόρθωτα τ’ όνομά του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας θέλουμε να εκφράσουμε πλήρη στήριξη στον συμποδοσφαιριστή μας για όσα έγιναν χθες (19/1/20) με την σύλληψη του από την Αστυνομία. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση που είχε ο συμπαίκτης μας και κατά συνέπεια η ομάδα μας. Είμαστε σοκαρισμένοι γιατί από εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας θα είμαστε στοχευμένοι και με την πλάτη στον τοίχο. Το ποδόσφαιρο από την φύση του είναι ένα άθλημα με λάθη και δεν γίνεται να φοβόμαστε για το παραμικρό λάθος σε κάθε αγώνα μας μήπως και κριθεί από τις αρχές ως προσυνεννοημένος. Χάνονται πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο μετά από ένα γλίστρημα ή ένα διαιτητικό λάθος. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να ανεχτούμε αυτή την αντιμετώπιση. Ο τρόπος που ενήργησαν κάποιοι αμαύρωσε ανεπανόρθωτα το όνομα του συμπαίκτη μας αλλά και της ομάδας μας και αναμένουμε μια δημόσια απολογία και τις εξηγήσεις από τους υπευθύνους. Ελπίζουμε εάν και εφόσον χρειαστεί η επόμενη σύλληψη του οποιουδήποτε εμπλεκόμενου σε στημένο αγώνα να γίνει μετά από έμπρακτες αποδείξεις και στοιχεία κι όχι βλέποντας λάθη μέσα από βίντεο ενός αγώνα. Από μέρους μας θα προσπαθήσουμε μαζί με τον Σύνδεσμο μας να καταπολεμήσουμε αυτό το αρνητικό φαινόμενο με τον σωστό τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ