aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Παραθυράκι» για προσθήκη ενός ΠΑΟΚτζή

«Παραθυράκι» για προσθήκη ενός ΠΑΟΚτζή

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προετοιμασία της Καρμιώτισσας συνεχίζεται με ασκήσεις στο γυμναστήριο το πρωί και με προπόνηση στο γήπεδο στα Πολεμίδια το απόγευμα.

Υπό την επίβλεψη του Χρίστου Γερμανού, οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πιο πολύ με τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, ενώ πιο πολύ με το μοντάρισμα της ομάδας θα ασχοληθεί ο Λιάσος Λουκά, ο οποίος πιάνει δουλειά από την ερχόμενη Δευτέρα.

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής στη Σλοβενία στις 18 Ιουλίου, η νεοφώτιστη ομάδα προγραμματίζει να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια τα οποία δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί. Όσον αφορά στις προσθήκες, δεν προκύπτει η οποιαδήποτε εξέλιξη επί της παρούσης.

Υπάρχει ασφαλώς ένα… παράθυρο ανοικτό, το οποίο όμως θα εξαρτηθεί από τον ΠΑΟΚ. Στη συμφωνία συνεργασίας που υπάρχει, μπορεί να προκύψει μια ακόμη παραχώρηση Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή στην Καρμιώτισσα. Παίκτης, δηλαδή, που δεν θα είναι στα πλάνα του τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ