aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕρωτηματικό σε τρία ονοματεπώνυμα

Ερωτηματικό σε τρία ονοματεπώνυμα

Η παρθενική εμφάνιση της Καρμιώτισσας στην Α’ Κατηγορία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Τσίρειο (19:00) με αντίπαλο τον Άρη. Όπως είναι λογικό, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών επικεντρώθηκε στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής, ελπίζοντας πως θα μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Λιάσος Λουκά θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του κάποιον από τους τρεις τραυματίες, έναν σε κάθε γραμμή: τον Αρμένιο αμυντικό Ταρόν Βοσκανιάν, τον Βενεζουελάνο μέσο Ρουβέν Αρότσα και τον Τσέχο επιθετικό Μίχαλ Όρντος (φωτό).

Οι τρεις ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και συνεπώς, η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη ενόψει του παιχνιδιού με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Οι νεοφώτιστοι θέλουν να τους έχουν ετοιμοπόλεμους, αφού όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές έχει η τεχνική ηγεσία στη διάθεσή της τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, δηλώνουν πως υπάρχουν λύσεις για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η ομάδα και να διεκδικήσει με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα, ακόμη και χωρίς τους τρεις τραυματίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ