Έντονος ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας: «Από Δευτέρα όλοι σπίτι τους»

karmiotissa aek

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, ο οποίος αναφέρθηκε στη λανθασμένη σύλληψη ποδοσφαιριστή της ομάδας αλλά και το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε.

Αναλυτικά:

Για το πρόστιμο των 50.000 ευρώ: «Νιώθουμε πλήρως αδικημένοι. Τα χέρια μας είναι δεμένα. Θα δούμε από αύριο, να βρούμε το δίκαιο μας. Είμαστε σε ένα κενό. Οι παίκτες πάνε προπόνηση με κατεβασμένο κεφάλι, δεν ξέρουμε πώς να προχωρήσουμε. Σκεφτήκαμε να φύγουμε, δεν έχουμε όμως καταλήξει. Θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα».

Για τις δυσκολίες του: «Σαν ομάδα και σαν πρόεδρος, δεν μπορούμε. Το πρόστιμα είναι πολύ βαρύ, δεν ξέρουμε πως θα αντεπεξέλθουμε. Αν δεν βρούμε τα λεφτά, δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχουμε. Είμαστε αγανακτισμένοι. Να πληρώσουμε για κάτι που δεν κάναμε; Αυτό δεν το δέχομαι. Δεν θα πληρώνουμε για κανέναν που θέλει να τα ρίχνει όλα πάνω μας. Όλος ο κόσμος είδε το παιχνίδι. Αν κρίνει ο κόσμος πως είναι στημένο, ας μας το πει. Πάνε να κλείσουν ένα σωματείο».

Για το τι λέει στους παίκτες: «Μας προκάλεσε έκπληξη. Είπα στους παίκτες πως ο στόχος είναι η άνοδος. Τι να τους πω; Προσπαθώ να τους ανεβάσω το ηθικό, όμως όταν συλλαμβάνεται ένας συμπαίκτης τους, τότε τι να τους πω;».

Για τη σύλληψη: «Είπε η UEFA πως ο παίκτης είναι ύποπτος επειδή δεν έτρεχε. Αν είναι δυνατόν. Δεν έτρεξε ο ποδοσφαιριστής και ο ίδιος έκανε πέναλτι στο παιχνίδι με τον Άρη. Έβγαλε με αυτά ότι ο τα παιχνίδια ήταν στημένα. Ήρθαν τον συνέλαβαν, αλλά άλλος παίκτης έκανε το πέναλτι. Θα πάμε όπου χρειαστεί. Μας πνίγει το δίκαιο. Ευχαριστούμε την Αστυνομία που αμέσως παραδέχθηκε το λάθος της. Έκανε πέναλτι. Δηλαδή θα τον έβαζαν φυλακή;».

Για το αν υπέπεσε κάτι μεμπτό στην αντίληψη του: «Σαν Καρμιώτισσα έχουμε άσχημο όνομα. Παίζουμε με την ΑΕΚ και όλοι λένε ότι η Καρμιώτισσα θα φάει 4-5 γκολ. Μέχρι που δεν μπαίνει γκολ, αυξάνονται τα ποσά. Αν κρατούσαμε μέχρι το 80’ και τρώγαμε ένα γκολ, πάλε θα ερχόταν φάκελος. Με 1000 παρακάλια οι παίκτες μου έπαιξαν χθες. Αν τους συλλάμβαναν;».

Για τα αισθήματα του: «Νιώθω πολύ άσχημα. Η ομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν δώσαμε καμία αφορμή. Δεν ξέρουμε τι θέλουν να πετύχουν. Επειδή είμαστε αδύναμο σωματείο, πρέπει να μας πολεμάνε; Έγιναν 14 αγώνες, και ήρθες τώρα 4 μέρες πριν να φέρεις 8 φακέλους για να μας κόψεις της χορηγίες; Μας προσβάλει αυτό. Δεν μπορούν να πειράξουν τους μεγάλους και τα ρίχνουν όλα στη Β’ κατηγορία. Όταν παίξεις ντέρμπι, γιατί ήταν ντέρμπι με τον Άρη, η Καρμιώτισσα δεν έπρεπε να βγει μπροστά να μειώσει σε 2-1; Πες ότι τα έκανε η Καρμιώτισσα, ο Άρης τι φταίει;».

Για την δική του εισήγηση: «Να βρούμε τον κατάλληλο κανονισμό. Δεν είμαστε υπέρ στα στημένα παιχνίδια. Η ομάδα μας είναι αξιοζήλευτη. Αν πάω για άνοδο και έρθει φάκελος, τότε έρχεται -3. Εμείς δεν ψηφίσαμε αυτούς τους κανονισμούς που υπάρχουν τώρα. Τόσο καιρό δεν ήρθαν φάκελοι, και ήρθαν όλοι τώρα; Εμείς θα πάμε για διακοπή του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε το Σάββατο κανονικά και από Δευτέρα θα πάμε όλοι σπίτι μας. Είμαστε αποφασισμένοι».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ