aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Υποτάχθηκε» στις ορέξεις του

«Υποτάχθηκε» στις ορέξεις του

Ήταν και οι απουσίες, αλλά πιο πολύ φάνηκε από την αρχή του ματς με τον Απόλλωνα πως με τη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ήταν αδύνατο να πετύχει κάτι καλό η Καρμιώτισσα.

Τι κι αν ο Λιάσος Λουκά ανέλαβε την ευθύνη για το βαρύ 0-6 από τον Απόλλωνα; Αυτό που έχει σημασία είναι να μη μείνουν κολλημένοι στην ομάδα σε αυτόν τον αγώνα. Τα γρήγορα γκολ επηρέασαν την απόδοση, αλλά όπως και να το κάνουμε, το προχθεσινό παιχνίδι δεν ήταν από αυτά που πόνταρε και πολλά σε βαθμολογικό όφελος η Καρμιώτισσα. Οι ποδοσφαιριστές το πάλεψαν, αλλά ώς εκεί.

Η μοναδική καλή στιγμή που η ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει ήταν στο 55’, όταν ο Βαττής καθυστέρησε να σουτάρει. Αμέσως έγινε αντεπίθεση από τον Απόλλωνα και με τρεις πάσες, ο Μάγκλιτσα πέτυχε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά της ποιότητας των δύο ομάδων.

Ο Λιάσος Λουκά δήλωσε μετά το παιχνίδι πως η προσπάθεια είναι η ομάδα του να ξαναβρεί την ανταγωνιστικότητα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, φτάνοντας σε βαθμολογικό όφελος στη συνέχεια. Ήδη, περιμένει την Καρμιώτισσα την επόμενη αγωνιστική άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο, αυτό με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ