aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΞιαρής: «Δεν έχουμε καμία σχέση με φαινόμενα στοιχηματισμού»

Ξιαρής: «Δεν έχουμε καμία σχέση με φαινόμενα στοιχηματισμού»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σχετικά, με το θέμα του φακέλου από την UEFA και την στοιχηματική δραστηριότητα στο παιχνίδι Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσας, ο αντιπρόεδρος της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών Ανδρόνικος Ξιαρής, δήλωσε πως η ομάδα δεν έχει καμιά σχέση.

«Η Καρμιώτισσα αγωνίζεται μέσα στα γήπεδα και δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτά τα φαινόμενα». Το κλίμα ήταν εξαιρετικό στην Καρμιώτισσα, όμως, η ήττα από τον Εθνικό χάλασε την διάθεση στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά, προερχόταν από τέσσερις νίκες, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο. Από την άλλη γνωρίζουν στην Καρμιώτισσα, πως δεν μπορούν να έχουν «απαιτήσεις» σε όλα τα παιχνίδια. Αλλά εκείνα που πρέπει και είναι μέσα στις δυνατότητες τους  θα τα κτυπούν.

Με τον Εθνικό, δεν είχαν καλή απόδοση και δεν λειτούργησε η χημεία των προηγούμενων αγώνων, με την καλή αμυντική συνοχή, την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την αποτελεσματικότητα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και ο Λιάσος Λουκά, έχει πιάσει δουλειά από προχθές, για να είναι έτοιμη η μάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ.

Η Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή, όμως, η προσπάθεια θα είναι ίδια, όπως σε κάθε παιχνίδι. Δηλαδή να έχει καλή απόδοση, να είναι ανταγωνιστική και αν τη βολέψουν οι συγκυρίες να κλέψει και βαθμούς από εκεί που δεν το περιμένει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ