aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΒραχίμης: «Δεν φεύγει ο Χρύσης. Αν προπονηθούν στο γήπεδο μας, θα τραυματιστούν»

Βραχίμης: «Δεν φεύγει ο Χρύσης. Αν προπονηθούν στο γήπεδο μας, θα τραυματιστούν»

Λήξη συναγερμού στην Καρμιώτισσα μετά τις καυστικές δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Χρύση Μιχαήλ, ο οποίος ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας πως αν δεν βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης, τότε θα παραιτηθεί. Ο πρόεδρος της ομάδας των Πολεμιδιών, Δημήτρης Βραχίμης, παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις (Super Sport fm 104.0), τονίζοντας πως δεν θα αποχωρήσει ο Κύπριος τεχνικός. Παράλληλα, μίλησε και για τις προσθήκες ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την μετεγγραφική ενίσχυση: «Δικαιούμαστε 4 μετεγγραφές, ο προπονητής είναι στο ψάξιμο, βρήκε 1-2 παίκτες, μιλά μαζί τους και θα μας ενημερώσει. Θα κάνουμε και τις τέσσερις μετεγγραφές».

Για τα παράπονα του Χρύσης για τις συνθήκες στις προπονήσεις: «Το πρόβλημα είναι με το γήπεδο. Είναι σαν το χωράφι, δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση και ο Χρύσης φοβάται να κάνει προπόνηση εκεί. Για λίγες μέρες μεταφερθήκαμε στο γήπεδο του Ερμή Πολεμιδιών και μας έβγαλαν έξω. Προπονούμαστε στο δικό μας σε κάποιες γωνιές που είναι καλό το γρασίδι. Αν προπονηθούν κανονικά θα τραυματιστούν σε αυτό το γήπεδο. Δεν υπάρχει γρασίδι στο γήπεδο. Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι υπεύθυνο αλλά δεν παρέχει τίποτα στο γήπεδο. Βέβαια δεν υπάρχουν μεγάλα κονδύλια. Μας έδωσε ο Δήμαρχος άλλο γήπεδο, όσο μπορούν μας βοηθούν αλλά και πάλι βγήκαμε εκτός. Καταλαβαίνω τον Χρύση. Κουράστηκε με αυτό».

Για το αν θα παραιτηθεί: «Μίλησα μαζί του το βράδυ, δεν υπάρχει θέμα αλλά πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε, δεν μας βοηθά κανείς. Ξεσηκωνόμαστε να πάμε να κάνουμε προπονήσεις, ξεσηκωνόμαστε να παίζουμε στην Πάφο στο πρωτάθλημα, πληρώνουμε πολλά χρήματα. Το γήπεδο μας χρειάζεται 20-30 χιλιάδες ευρώ για να διορθωθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ