aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΒαττής: «Να μην είμαστε κομπάρσοι»

Βαττής: «Να μην είμαστε κομπάρσοι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολύ δύσκολη θεωρείται η αποστολή της Καρμιώτισσας στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Δεν είναι μόνο η ποιότητα και η δυναμική του αντιπάλου, όσο τα αγωνιστικά προβλήματα που θα έχει.

Οι Γουίλερ και Κονέ, που είναι δανεικοί από τον Απόλλωνα, δεν θα αγωνιστούν τη μεθεπόμενη Κυριακή λόγω προφορικής συμφωνίας, την οποία θα τηρήσουν οι ιθύνοντες της Καρμιώτισσας. Θα απουσιάσει ο Αντάμοβιτς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ τραυματίες είναι οι Μανογιάν και Πόλιανετς.

Υπό αυτές τις συνθήκες θα δυσκολευτεί ο Κύπριος τεχνικός να παρατάξει την ενδεκάδα που θέλει, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα υψώσουν λευκή σημαία στην Καρμιώτισσα. Γι’ αυτό τον λόγο, για να κρατήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του, έχει προγραμματίσει για σήμερα φιλικό με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Ο Ηλίας Βαττής, από τους κορυφαίους της ομάδας των Πολεμιδιών, σε δηλώσεις του στο «Goal» τόνισε πως στόχος είναι να κάνουν πολύ καλά παιχνίδια και να συνεχίσουν να μαζεύουν βαθμούς. «Πιστεύαμε και πιστεύουμε σε μια καλή πορεία και η προσπάθειά μας ήταν να μην είμαστε κομπάρσοι στα παιχνίδια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαττής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ