aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρίποντο ψυχολογίας

Ήταν άτυχη στα προηγούμενα παιχνίδια η Καρμιώτισσα, όμως προχθές έσπασε το ρόδι με την εντυπωσιακή τριάρα επί του Ερμή (3-0). Η νίκη στο ΓΣΖ ήταν ιστορικής σημασίας, καθώς ήταν η πρώτη για την ομάδα των Πολεμιδιών στην Α’ κατηγορία.

Η εμφάνισή της ήταν υποδειγματική. Κέρδισε και παραλλήλως ικανοποίησε με την απόδοσή της, ελπίζοντας πως οι τρεις βαθμοί που πήρε θα τη βοηθήσουν στη συνέχεια. Μετά τις τρεις ήττες που δέχθηκε, η Καρμιώτισσα είχε ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα και το 3-0 επί του Ερμή θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και με τη σταθεροποίηση της απόδοσης της ομάδας, αλλά και με την εμπέδωση της φιλοσοφίας του Λιάσου Λουκά, οι παίκτες θα παρουσιάζονται πιο απαιτητικοί. Το ανέβασμα στην απόδοση των Βαττή, Αντάνοβιτς, Αρότσα και Όρντος συνέβαλε στη βελτίωση της ομάδας.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει στο «Τάσος Μάρκου» την Αναγέννηση και ο στόχος θα είναι άλλη μια νίκη. Η Καρμιώτισσα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ