aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤο σπουδαίο «διπλό» και η «άνανδρη συμπεριφορά»

Το σπουδαίο «διπλό» και η «άνανδρη συμπεριφορά»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την πιο σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η Καρμιώτισσα μέσα στο «Αμμόχωστος» και να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που την ακολουθούν. Αν προσμετρηθεί και το γεγονός, ότι νίκησαν τόσο ο Άρης όσο και η Δόξα, η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Οι ποδοσφαιριστές του Λιάσου Λουκά, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αντεπιτέθηκαν στη συνέχεια και έφτασαν με τρία γκολ στη μεγάλη τους νίκη. Η συμβολή των Αντάμοβιτς, Όρντος, Πόλιανετς, όπως και του κίπερ Καϊρίνου ήταν τεράστια. Ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας σε δυο – τρεις δύσκολες φάσεις, έσωσε την ομάδα του και της έδωσε δύναμη για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ακόμη, η είσοδος του νεαρού Δημητρίου στην επανάληψη βοήθησε την Καρμιώτισσα να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και να εξασφαλίσει μια σπουδαία νίκη. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας των Πολεμιδιών Λιάσος Λουκά, έκανε στο τέλος κάποια παράπονα, ότι οι ατζέντηδες ενοχλούν τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

«Ένα respect στους ποδοσφαιριστές μου διότι είναι κύριοι. Τον τελευταίο καιρό γίναμε ο Άγιαξ με φυτώριο ποδοσφαιριστών. Όλοι οι ατζέντηδες θέλουν να πάρουν τους παίκτες μας σε άλλες ομάδες. Θα ήθελα να παρακαλέσω δημόσια ότι υπάρχει διοίκηση. Σε αυτή να απευθύνονται. Στην καλύτερη εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ αν πάρει κάποιος ποδοσφαιριστής μας μετεγγραφή σε μια πιο μεγάλη ομάδα, αλλά να γίνει επίσημα. Δεν πρέπει να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο γιατί είναι άνανδρο», δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, αφήνοντας ξεκάθαρα μηνύματα, ότι αυτό  μπορεί να επηρεάσει στη συνέχεια την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ