aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤο μομέντουμ ευνοεί την Καρμιώτισσα

Το μομέντουμ ευνοεί την Καρμιώτισσα

Μετά τις δύο νίκες επί του Ερμή και της Αναγέννησης, πιστεύουν στην Καρμιώτισσα ότι μπορούν να κερδίσουν και τη Δόξα στο ΓΣΖ. Καλείται η ομάδα να αξιοποιήσει την πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή της και να πάρει άλλους τρεις βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στη μέση της βαθμολογίας.

Στα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους που ήταν στα μέτρα της, η Καρμιώτισσα στάθηκε σε αδρές γραμμές στο ύψος των απαιτήσεων, όμως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια.

Ο Λιάσος Λουκά, προσπαθεί και στον τομέα της ψυχολογίας να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που σε μεγάλο βαθμό το έχει καταφέρει. Με εξαίρεση δύο-τρία μέτρια ημίχρονα (με ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ομόνοια), η ομάδα των Πολεμιδιών στάθηκε πολύ καλά και έδειξε θετικά στοιχεία, τα οποία θέλει να επαναλάβει και να αξιοποιήσει στη συνέχεια.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι πανέτοιμοι οι Ταραλίδης, Χριστοφή και Αρότσα ενόψει του αγώνα με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ